Ελευθέριος Κολομτσάς | Ειδικός Καρδιολόγος – Εντατικολόγος | 📞 213 0 251425, 6947434350 info@cardiometabolism.gr

Καρδιομεταβολική Διατροφή

Στον Καρδιομεταβολισμό, πιστεύουμε στην πρόληψη μέσω της μεταβολικής και διατροφικής καρδιολογίας. Στόχος είναι να ενισχύσουμε τον μεταβολισμό μέσω του κατάλληλου συνδυασμού διατροφής, φαρμακευτικής αγωγής και άσκησης, ώστε να προστατέψουμε τα ενδοθηλιακά και μυοκαρδιακά κύτταρα και τα αγγεία της καρδιάς. Έτσι, η καρδιολογική παρακολούθηση συνδυάζεται με τη διαιτολογία-διατροφολογία για καλύτερη καρδιαγγειακή υγεία, αλλά και για καλύτερη υγεία γενικότερα.

Στον Καρδιομεταβολισμό προσφέρονται:

  • Σχεδιασμός και παρακολούθηση ατομικών προγραμμάτων δίαιτας / διατροφής. Τα προγράμματα απευθύνονται σε άτομα που πρέπει να ακολουθήσουν ιδιαίτερη διατροφή λόγω κάποιας καρδιαγγειακής πάθησης (υπέρταση, αθηροσκλήρυνση, αποκατάσταση έπειτα από καρδιαγγειακό επεισόδιο κ.λπ.), καθώς και σε άτομα με υψηλό δείκτη κινδύνου για εμφάνιση καρδιαγγειακού προβλήματος, όπως οι πάσχοντες από διαβήτη, οι παχύσαρκοι κ.λπ.
  • Προγράμματα ενίσχυσης του οργανισμού με βιταμίνες, μεταλλικά ιχνοστοιχεία, πρωτεϊνες, λιπαρά οξέα και άλλες διατροφικές ουσίες, που ενισχύουν τα ενδογενή αντιοξειδωτικά συστήματα του οργανισμού και ασκούν προστατευτική δράση στην αγγειακή και καρδιακή λειτουργία.

 

Επικοινωνία & Ραντεβού