Ελευθέριος Κολομτσάς | Ειδικός Καρδιολόγος – Εντατικολόγος | 📞 213 0 251425, 6947434350 info@cardiometabolism.gr

ΚΑΡΔΙΟΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ Καρδιολογικό Κέντρο

ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

ΙΑΤΡΕΙΟ

TRIPLEX ΥΠΕΡΗΧΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΟΠΩΣΗΣ - ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΣΚΗΣΗ

ΛΗΨΗ ΣΩΜΑΤΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

ΧΩΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Οι υπηρεσίες μας

Αθλητική Καρδιολογία

Αθλητική Καρδιολογία

Καρδιολογική παρακολούθηση και καρδιολογικός έλεγχος αθλητών, παιδιών και εφήβων που αθλούνται, ατόμων που ασχολούνται ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό και βετεράνων αθλητών.

Καρδιολογικές Εξετάσεις

Καρδιολογικές Εξετάσεις

Στον Καρδιομεταβολισμό προσφέρονται όλες οι ιατρικές υπηρεσίες καρδιολογικής διάγνωσης και παρακολούθησης, όπως Triplex καρδιάς (υπέρηχος), καρδιογράφημα, holter ρυθμού, holter πίεσης, δοκιμασία κόπωσης, διάγνωση παθήσεων, φαρμακευτική αγωγή, παρακολούθηση πορείας ασθενούς και απόδοσης αγωγής, τακτικό καρδιολογικό check up, επείγουσα καρδιολογία κ.λπ.

Καρδιομεταβολική Διατροφή

Καρδιομεταβολική Διατροφή

Στον Καρδιομεταβολισμό μπορείτε να σχεδιάσετε και να ακολουθήσετε το ατομικό σας πρόγραμμα διατροφής ή δίαιτας. Επίσης, μπορείτε να αξιολογίσετε την επάρκεια βιταμινών και μεταλλικών ιχνοστοιχείων στον οργανισμό σας, με στόχο τη βελτίωση της καρδιαγγειακής και της συνολικής σας υγείας,

Ελεγχόμενη Άσκηση – Καρδιολογική Αποκατάσταση

Ελεγχόμενη Άσκηση – Καρδιολογική Αποκατάσταση

Ο Καρδιομεταβολισμός παρέχει προγράμματα άσκησης με ταυτόχρονο καρδιολογικό έλεγχο (παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, πίεσης κ.λπ.), για άτομα με καρδιολογικές παθήσεις, παχυσαρκία ή σακχαρώδη διαβήτη.

Συνταγογράφηση

Συνταγογράφηση

Στον Καρδιομεταβολισμό παρέχουμε Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση για φαρμακευτική αγωγή καρδιαγγειακών παθήσεων, καθώς και χορήγηση παραπεμπτικών για διαγνωστικές / προληπτικές εξετάσεις και checkup. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις ημέρες και ώρες συνταγογράφησης.

Επιμόρφωση

Επιμόρφωση

Αξιοποιώντας την μακρόχρονη κλινική εμπειρία στην καρδιολογία και την εντατική θεραπεία, ο Καρδιομεταβολισμός παρέχει επιμόρφωση σε δύο κατευθύνσεις: α) Ενημερωτικές διαλέξεις, για θέματα που αφορούν στην καθημερινή φροντίδα της καρδιάς και της υγείας γενικότερα. β) Επιμορφωτικά προγράμματα προς τους επαγγελματίες της υγείας, σε επιστημονικά ιατρικά θέματα.

Η ομάδα του Καρδιομεταβολισμού

Ελευθέριος Κολομτσάς

Ελευθέριος Κολομτσάς

Επιστ. Υπεύθυνος, Καρδιολόγος – Εντατικολόγος

Ο Ελευθέριος Λ.Κολομτσάς, ιδρυτής και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Καρδιομεταβολισμού, είναι καρδιολόγος με ειδίκευση στην εντατική θεραπεία και 25ετή κλινική εμπειρία σε Καρδιολογικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σε μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας.

Κική Κορακάκη

Κική Κορακάκη

Υπεύθυνη Υποδοχής & Εξυπηρέτησης

Η Κική Κορακάκη είναι Υπεύθυνη Υποδοχής και Εξυπηρέτησης των ασθενών και έχει την ευθύνη της καθημερινής λειτουργικής υποστήριξης του Καρδιομεταβολισμού.

 

Χριστίνα Χαραλαμποπούλου

Χριστίνα Χαραλαμποπούλου

Ασκούμενη Νοσηλεύτρια

Η Χριστίνα Χαραλαμποπούλου είναι ασκούμενη Νοσηλεύτρια ΠΕ, υπεύθυνη για την υποδοχή και υποστήριξη των ασθενών κατά την επίσκεψη και την εξέτασή τους στον Καρδιομεταβολισμό.

 

Κρυσταλλία Παπαδημητρίου

Κρυσταλλία Παπαδημητρίου

Υπεύθυνη Μάρκετινγκ

Η Κρυσταλλία Παπαδημητρίου είναι συνιδρύτρια του Καρδιομεταβολισμού, και ασχολείται με τον στρατηγικό σχεδιασμό και το marketing του καρδιολογικού κέντρου.

Σοφία Μποτέλλη

Σοφία Μποτέλλη

Συνεργάτης Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Η Σοφία Μποτέλλη είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, απόφοιτος του Χαρακόπειου Πανεπιστημίου. Είναι συνεργάτης του Καρδιομεταβολισμού για την παροχή διατροφολογικών προγραμμάτων και συμβουλών.

Σταμάτης Ρώμας

Σταμάτης Ρώμας

Συνεργάτης Καθηγητής Φυσικής Αγωγής - Προπονητής

Ο Σταμάτης Ρώμας είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, έμπειρος προπονητής αθλημάτων (ποδηλασία, δρόμος, κολύμβηση) και διακεκριμένος, ενεργός αθλητής. Συνεργάζεται με τον Καρδιομεταβολισμό για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ατομικών και ομαδικών προγραμμάτων άσκησης.

Κέντρο Καρδιομεταβολισμού

Επισκεφτείτε μας !

Μεσογείων 109, ΤΚ 11526
Κτίριο Πολιτεία Α2, άνω αίθριο

Κοντινοί σταθμοί Metro:
Κατεχάκη, Πανόρμου

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
213 0 251425 – 6947 43 43 50