Ελευθέριος Κολομτσάς | Ειδικός Καρδιολόγος – Εντατικολόγος | 📞 213 0 251425, 6947434350 info@cardiometabolism.gr

Η Χριστίνα Χαραλαμποπούλου είναι  ασκούμενη Νοσηλεύτρια ΠΕ, υπεύθυνη για την υποδοχή και υποστήριξη των ασθενών κατά την επίσκεψη και την εξέτασή τους στον Καρδιομεταβολισμό.

Είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια στο τμήμα Νοσηλευτικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα πραγματοποιεί τις κλινικές της υποχρεώσεις σε δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος της σχολής.

Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον αθλητισμό, ο οποίος αποτέλεσε πηγή έμπνευσής της ώστε να εμβαθύνει στην Αθλητική Καρδιολογία. Διαθέτει γνώσεις Πρώτων Βοηθειών (κάτοχος πιστοποιητικού BLS / Basic Life Support) και γενικά διευρύνει τις γνώσεις της με την συνεχή μελέτη και παρακολούθηση επιστημονικών προγραμμάτων, σχετιζόμενων με την Καρδιολογία.

Οραματίζεται το μέλλον της ως μια καταξιωμένη νοσηλεύτρια, με δεξιότητες και γνώσεις στον τομέα της Υγείας, με στόχο την καλύτερη ποιότητα φροντίδας των ασθενών που πάσχουν από καρδιαγγειακά νοσήματα αλλά και την πρόληψή τους στον υγιή πληθυσμό.