Ελευθέριος Κολομτσάς | Ειδικός Καρδιολόγος – Εντατικολόγος | 📞 213 0 251425, 6947434350 info@cardiometabolism.gr

ΚΑΡΔΙΟΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ | ΚΟΛΟΜΤΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ| ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΕΣ| ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΤο Πρόγραμμα Χορηγιών Αθλητικής Καρδιολογίας του Καρδιομεταβολισμού επιτρέπει σε αθλητές που ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό να λαμβάνουν πλήρη καρδιολογική παρακολούθηση στον Καρδιομεταβολισμό, με τη μορφή χορηγίας.

Η χορηγία περιλαμβάνει την τακτική καρδιολογική παρακολούθηση και προαγωνιστικό έλεγχο, την συμβουλευτική υποστήριξη σε κάθε είδους ιατρικό θέμα και την έκδοση γνωματεύσεων για χρήση σε αθλητικούς ομίλους, αγώνες κ.λπ.

Το Πρόγραμμα Χορηγιών Αθλητικής Καρδιολογίας αποσκοπεί:

  • Στην υποστήριξη νέων αθλητών στην μεγάλη προσπάθειά τους. Στον Καρδιομεταβολισμό ονειρευόμαστε να στηρίζουμε όσο γίνεται περισσότερο τα ελληνικά χρώματα και τις ελληνικές αθλητικές επιδόσεις. Το ιδεώδες του αθλητισμού, όπως και η ιατρική, έχουν ένα κοινό σημείο: γεννήθηκαν και άνθισαν στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να υποστηρίζουμε τους νέους που προωθούν σήμερα, μέσα από μεγάλες αντιξοότητες και με μεγάλες στερήσεις, το αθλητικό ιδεώδες, την προσπάθεια, τη φιλοδοξία, την υπέρβαση του εαυτού. Ο Καρδιομεταβολισμός επιθυμεί να τους προσφέρει τη δυνατότητα να συνεχίζουν την προσπάθεια με ασφάλεια.
  • Στην προώθηση της Αθλητικής Καρδιολογίας. Μέσα από το Πρόγραμμα Χορηγιών ελπίζουμε να ευαισθητοποιήσουμε όσους ασχολούνται είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό, να μην παραμελούν τον καρδιαγγειακό προαγωνιστικό τους έλεγχο. Κάθε χρόνο, ένας μικρός αριθμός αθλητών “χάνονται” την ώρα της προπόνησης ή του αγώνα, από προϋπάρχουσες καρδιαγγειακές παθήσεις τις οποίες δεν γνώριζαν. Η απώλεια της ζωής είναι πάντα τραγική. Στην περίπτωση των αθλητών, 9 φορές στις 10 μπορεί να αποφευχθεί με τακτικό καρδιολογικό έλεγχο.