Ελευθέριος Κολομτσάς | Ειδικός Καρδιολόγος – Εντατικολόγος | 📞 213 0 251425, 6947434350 info@cardiometabolism.gr

Ο Κωνσταντίνος Φωτόπουλο, αθλητή της κολύμβησης, αγωνίζεται στο ύπτιο (50 / 100 μέτρα), με τα χρώματα του Γ.Σ. Περιστερίου, και κατατάσσεται συστηματικά στους τελικούς των πανελλήνιων αγώνων στους οποίους συμμετέχει.

Του δίνουμε τον λόγο για να μας παρουσιάσει τον εαυτό του και τις επιδιώξεις του από τον πρωταθλητισμό:

” Η σχέση μου με το κολύμπι άρχισε τυχαία, όταν πριν από 16 χρόνια με έγραψαν οι γονείς μου στην κολύμβηση προκειμένου να ξεπεράσω ει δυνατόν το άσθμα που είχα. Εν τέλει, 16 χρόνια μετά συνεχίζω σε επίπεδο πρωταθλητισμού να “ταλαιπωρούμαι” ακόμη, καθημερινά.

Παρότι σταμάτησα 2 φορές (για πανελλήνιες και για να εργασθώ), τα τελευταία δυο χρόνια άρχισα και πάλι εντατικά τις προπονήσεις. Τα αποτελέσματα είναι καλύτερα από το αναμενόμενο, με συνεχόμενες συμμετοχές στους τελικούς των πανελληνίων πρωταθλημάτων στα αγωνίσματα του υπτίου.

Δεν έχω ως στόχο κάποια διεθνή διοργάνωση ή κάποια συγκεκριμένη διάκριση. Θέλω μόνο να συνεχίσω να είμαι ανταγωνιστικός, να βελτιώνομαι με τους πολύ γρήγορους ρυθμούς που έχω συνηθίσει και να είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου για αυτά που καταφέρνω.”

Κωνσταντίνε, σου ευχόμαστε ο αθλητισμός να σου προσφέρει πάντα χαρές, όπως τώρα. Καλή επιτυχία σε όλα σου τα εγχειρήματα!